gb  dk   white-phone  59 62 00 31

​Værksted​

På vort værksted i Fårevejle producerer vi vores serie af butiksudstyr (/butikstilbehør /butiksinventar)samt mange kundespecifikke produkter. 

Kontakt os hvis du har behov som ikke dækkes af normale standardvarer eller ta' et kig i vores varekatalog med udstyr til butikker mm. Vi tager altid gerne en snak om muligheder, udformning mm. og så får du selvfølgelig en pris.

​BUTIKSservice A/S råder over moderne produktionsudstyr og maskiner til de fleste formål inden for produktion og bearbejdning af metalemner.​

Herunder kan du se et udsnit af de maskiner & udstyr vi har til rådighed på værkstedet (klik på de enkelte billeder for at se dem større).

Derudover bruger vi samarbejdspartnere, når det er mere hensigts-mæssigt. Fx. trykker, tømrermester, maler, maskinværksteder med særligt udstyr & selvfølgelig et udvalg af leverandører, der producerer eller forhandler produkter vi bruger til.

​Se vores varekatalog og bestil

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage.

Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kontakt@butiksservice.eu

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt