Professionel reparation og service af kundevogn

Et af vores specialer hos BUTIKSservice A/S er hurtig og effektiv service og reparation af kundevogne. Vi servicerer alle modeller uanset fabrikant, type og størrelse. Vi har en 24/7 vagttelefon og tilbyder landsdækkende service. Har du en kundevogn, der trænger til et eftersyn, servicerer vi dem gerne on-site. Vi hjælper også altid gerne med at finde reservedele (vi har et stort reservedelslager) eller ekstraudstyr, så dine kundevogne fungerer bedst muligt.

Hvis kundevognens møntlås er defekt eller af ældre dato, kan vi hjælpe med at udskifte og opgradere dem til en mere moderne løsning, som også er mere servicevenlig. Hvad end låsen er påsat eller integreret i håndtaget. Vi servicerer alle låsesystemer med enten mønt eller kort – også de ældre modeller, fx Dan-Locks og metalmodellerne fra Systec.

Ofte er det hjulene på din kundevogn, der er slidte og trænger til en servicering. Vi er lagerførende, hvis der er brug for nye hjul, og monterer dem gerne for dig. Vi anvender kun hjul fra markedets bedste forhandlere.

Leverandør af specialdesignet kopholder til kundevogn

Vi er landets førende leverandør af specialdesignede håndtag med logo til kundevogne i alle størrelser. Vi leverer til vores mange kunder i Danmark og til kunder i andre europæiske lande. 

Med vores specielle trykteknik kan vi fremstille håndtag med butikkens eller kædens logo, som ikke misfarves af solens stråler, og derfor sagtens kan parkeres uden for butikken.

Vi har derudover i længere tid arbejdet med at udvikle kopholdere, som kan placeres på kundevogne. De første er allerede på vej ud til de første købmænd.​

Billedet til højre viser en helt enkel model, som passer til en standardkop (str. 35 cl).

Kunne du og din forretning være interesseret i at tilbyde kopholdere til forretningens kunder, eller vil du være med til at påvirke udformningen af vores kopholdere, må du endelig kontakte os. Dine kommentarer er meget velkomne, også selvom du endnu ikke har behov for kopholderne. Du kan også nå os på Facebook og dele dine kommentarer der.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne

Har du en eller flere kundevogn(e), der er gået i stykker, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også ringe til os, hvis du ønsker at høre mere om køb af kundevogne eller kopholdere.

Ring til os og hør mere på telefon: 59 62 00 31 eller skriv til e-mail: kontakt@butiksservice.eu. Så vender vi tilbage til dig, lige så snart vi kan.​

​Se vores varekatalog og bestil

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage.

Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kontakt@butiksservice.eu

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt