​Hurtig og effektiv service af kassebånd og kassedisk

BUTIKSservice A/S hjælper dig, når du har problemer med din kassedisk eller kassebånd. Vi har en 24/7 vagttelefon og rykker ud alle ugens dage i hele Danmark. Vi kører rundt i servicebiler, der har alle de nødvendige reservedele, der skal til for at få din kassedisk hurtigt op at køre igen.

Få en indbydende og velfungerende kassedisk

I modsætning til servicediske, informationsskranker og diske, hvor man fx kan pakke ind, er en kassedisk udstyret med et transportbånd. Disse kassebånd er afhængige af, at maskineriet i kassebåndsmotoren fungerer.

I supermarkeder, byggemarkeder, kiosker og andre butikker er kassedisken noget af det sidste, kunderne møder, før de forlader butikken. Det er derfor vigtigt, at både kassedisk og kassebånd fungerer optimalt og tager sig godt ud. Er der problemer med en kassedisk i en butik, kan der hurtigt opstå køer, og det påvirker hurtigt kunderne negativt. Måske forlader de butikken, og i nogle tilfælde kan problemer med kassedisken betyde, at en kunde ikke har lyst til at komme igen. Derfor skal problemerne løses hurtigst muligt.

Er jeres kassebånd gået i stykker?

Flere og flere butikker udvider deres åbningstider, og i takt med det er der også en risiko for at kassediske og kassebånd går i stykker på skæve tidspunkter. Vores mobile teams kan med kort varsel løse opgaver på alle tider af døgnet. Vores ekspertise spænder bredt over bl.a. reparation og udskiftning af låse og bånd, mekaniske systemer, relæer og meget mere. Vi udfører reparation, service og montage i butikken, så din kassedisk hurtigt kommer til at fungere optimalt igen.

Ring til os her, hvis du har problemer med kassebånd

Kontakt os ved at ringe på telefon: 59 62 00 31 eller skrive til e-mail: kontakt@butiksservice.eu

Kontakt os​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Service og vedligeholdelse af kassedisk og pengekasse

Der findes et utal af mærker og modeller inden for kassebånd- og diske, men der findes stort set ingen, vi ikke har set før. Vores mange års erfaring med reparation og vedligeholdelse gør os derfor til en kompetent samarbejdspartner.

Kassediske, pengeskuffer (kasseskuffer eller pengekassetter), gates og andet butiksinventar og butikstilbehør har vi ligeledes stor viden om og erfaring med. Vi kan derfor også yde god rådgivning omkring valg af kassedisk og kassebånd, og vi er åbne for enhver renoveringsopgave. Vi løser alle opgaver i forbindelse med fx istandsættelser, renovering, ombygninger (fx til CashGuard), flytninger osv.​

Forebyg driftsproblemer med jævnlig vedligeholdelse

Mange driftsproblemer kan tages i opløbet. Vi rykker ofte ud til en kassedisk eller kassebånd, som pludseligt ikke fungerer. I mange tilfælde skyldes det slitage. Men det behøver ikke betyde, at kassebåndet ikke virker længere. Vi tilbyder derfor at foretage løbende vedligeholdelse af kassebånd og hele kassediske. På denne måde hjælper vi jer med at passe bedst muligt på jeres butiksinventar.

Vi har også mulighed for opbevaring af kassesluser efter renovering, således de kan tages i brug på et senere tidspunkt.

​Se vores varekatalog og bestil

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage.

Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kontakt@butiksservice.eu

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt