​Reparation og vedligeholdelse af kassebånd

​Hvis kassediske ikke fungerer, som de skal, kan det få alvorlige følger. Kunderne bliver ikke betjent optimalt, og det går ud over både kundeoplevelsen og omsætningen.

Hos BUTIKSservice tilbyder vi reparation af kassediske af alle mærker og modeller. Vi har mange års erfaring med at udføre effektiv og hurtig reparation, og vi tilbyder desuden at vedligeholde kassebånd, så tingene kører gnidningsfrit.

Vi udskifter ødelagte kassebånd

​Kassebånd er en integreret del af kassediske. Når et kassebånd ikke virker, går det derfor ud over hele kassedisken, som altså ikke fungerer optimalt.

Der kan være mange årsager til, at kassebåndet går i stykker. Vores serviceteam undersøger først kassesystemet for at finde frem til den konkrete årsag, og herefter udfører vi hurtigt og effektivt den rette reparation. Så I hurtigt tage jeres kassedisk i brug igen!

Vi har et omfattende lager af reservedele og en række underleverandører af bl.a bånd og motorer (fx. Interroll), som sikrer, at vi kan få båndet til at køre igen med det samme. Vi har fx alle de elektroniske elementer til motoren i kassebåndet, så vi hurtigt kan reparere denne.

Reparation døgnet rundt!

​Som kunde hos os, kan du forvente at få reparation døgnet rundt. Vi har nemlig en vagttelefon, som du altid kan ringe til. Vores mobile serviceteam kører ud til jeres butik, når kassedisken eller båndet går i stykker. Det kan ske på alle tider af døgnet, og derfor står vi også altid klar til at hjælpe.

Forebyg driftsproblemer med vedligeholdelse

​Mange driftsproblemer kan tages i opløbet, hvis bare man prioriterer at vedligeholde. Hos BUTIKSservice A/S rykker vi ofte ud til kassediske og kassebånd, som pludselig ikke fungerer, og i mange tilfælde kan vi se, at problemerne skyldes slitage. Det er helt almindeligt at slitage opstår, når kassebånd flittigt bruges hver dag.

Men slitage behøver ikke betyde, at kassebåndet ikke virker længere. Sørger man blot for at vedligeholde båndet undervejs, er der gode chancer for, at det vil køre problemfrit i rigtig lang tid uden at I oplever uforudsete stop.

Men hvordan vedligeholder man et kassebånd bedst muligt?

Det kan være vanskeligt at svare på, hvis man ikke ved meget om kassediske. 

Det gør vi til gengæld hos BUTIKSservice A/S, og derfor tilbyder vi at foretage løbende vedligeholdelse af kassediske og give gode råd om pleje af selve båndet. På denne måde hjælper vi jer med at passe bedst muligt på jeres inventar, hvilket er en god og klog investering.

​Se vores varekatalog og bestil

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage.

Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kontakt@butiksservice.eu

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt