Butiksservice​ på butiksinventar

Service på alle elementer i butikken

BUTIKSservice A/S kan servicere alle butikkens facetter, fx.:

  • Kassedisk /-sluser
  • Inventar / udstyr
  • Vogne og kurve

Vi leverer landsdækkende service og reparation til detailhandelen med de bedste reservedele og efter behov i form af egenproduktion 

Og træder gerne til ved eksempelvis flytning, renovering, ombygning, eller bare hvis der skal løses en mindre reparations- eller vedligeholdelses-opgave – stort som småt.

All-round service for butikker

Vores koncept er baseret på vores flittige, alsidige og dygtige medarbejdere, som ikke er bange for at gå til hånde. Vi arbejder med alle materialer; fra træ, over plastik, til jern og metal. 

Dertil har vi eget værksted, hvor vi også kan producere nye dele til stort set alle former for butiksinventar & -udstyr & -tilbehør.​

Speciale inden for kassesluser & pengekasser

Hos BUTIKSservice A/S er vi specialister i servicering, renovering og reparation af kassediske, pengekasser (pengeskuffer, pengekassetter, kasseskuffer) og andet butiksudstyr, inventar & tilbehør.

Vi kan levere den totale løsning, uanset om det drejer sig om istandsættelse eller reparation af pengekasser eller kassediske, eller om det drejer sig om levering af nye løsninger. På eget værksted kan vi lave nye dele til kassediske, som er udgået hos producenten.

BUTIKSservice A/S tilbyder fastprisaftale for servicebesøg*.

Kontakt os for yderligere oplysninger på tlf. 59 62 00 31 eller via vores kontaktformular.

* Fastprisaftale gælder for land og brofaste øer. Tillæg for ikke landfaste adresser​​

​Se vores varekatalog og bestil

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage.

Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kontakt@butiksservice.eu

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt