dk gb   Phone Icon​  +45 59 62 00 31

Virksomheden​

Totalleverandør af butiksløsninger og service

​Siden 1982 har BUTIKSservice A/S serviceret butikker inden for den danske detailhandel. Med udgangspunkt i fleksibel og innovativ service og produktion, har virksomheden opbygget et stærkt omdømme og en meget bred kundekreds inden for dansk detailhandel.

Succesfuldt fokusskift

​Oprindeligt tog virksomheden sin begyndelse inden for flyttebranchen. Blandt andet flytteopgaver for butikker bragte virksomheden på sporet af butiksservice, og i 1984 var samtlige af virksomhedens aktiviteter centreret omkring butiksservice.

Værksted fra begyndelsen

​BUTIKSservice A/S er vokset ud af et omfattende og solidt service-koncept, hvor alle opgaver tages i strakt arm og løses effektivt og hurtigt. Mange opgaver er gennem tiden løst på virksomhedens eget værksted, hvor der fx er vokset en mindre produktion frem af håndtag med logo'er til indkøbsvogne.​

Både producent og forhandler af butiksudstyr

​På fabrikken i Fårevejle udvikles til stadighed nye produkter, typisk butiksudstyr, butiksinventar & butikstilbehør, på baggrund af kundernes ønsker og behov.

Service er en grundsten i BUTIKSservice A/S.

Vi tilbyder service på alle typer og fabrikater inden for kassesluser, kundevogne og indgangs-gates. Kontakt BUTIKSservice A/S for yderligere oplysninger om vores alsidige service eller bestil service med det samme her på hjemmesiden.​

Deltagelse i årets Eremitageløb 'is a piece of cake', når man er vant til at løbe hurtigt​

​Sikkerhedschefen Trine -

Don't Mess with Me

​KONTAKT BUTIKSSERVICE A/S

+45 59 62 00 31

Adresse:    Højgårdsvej 2, DK 4540 Fårevejle

E-mail: kontakt@butiksservice.eu

CVR:           12687745